XL-BYGG får högsta betyg!

I en nygjord undersökning från 2020 får XL-BYGG toppbetyg för sitt kundbemötande. Förutom att de hamnar högst av alla i byggfackhandeln

Läs mer

Snygg katalog för tuffa maskiner

KGK Motors varumärkesportfölj innefattar allt från båtmärken som Capelli, Arronet och AMT till motorcyklar som Honda, Suzuki och MV Agusta.

Läs mer

Proffsens favorit

Tidningen DMH gjorde nyligen en stor undersökning av vilka varumärken på skruv hantverkarna gillar bäst och ESSVE hamnade överst i alla kategorier.

Läs mer

POLAR STÅR FÖR DET FRIA LIVET

Handen på hjärtat: hur kul är det att klippa gräset en gång i veckan, att kitta fönster och måla fasader när du har semester? Finns det inte ett friare liv? På Polar har man alltid legat längst fram i husvagnsbranschen. Och nu omdefinierar man sig till tillverkare av frihet!

Läs mer

EN KEDJA MÅSTE HÅLLA IHOP

Staffan Thorsén är VD för landets största kedja av riktiga glasmästerier, Glaskedjan. Nu utvecklar han tillsammans med Falck & Co varumärket för att i slå fast att Glasmästaren är tillbaka. Hantverket är en viktig position inför allt som kommer att hända med glasteknologin framöver.

Läs mer

Ännu rörligare digitalt

Rörligt är det nya stilla, inte minst i digitala medier där det blir mer och mer film. Därför förstärker vi nu vår digitala satsning med rutinerade Motion Graphic Designern Joakim Ramel (ja, han är släkt med Povel!).

Läs mer

PASSION PÅ LAND OCH SJÖ

Oavsett om du gillar båtar eller motorcyklar så hittar du det du söker hos KGK Motor. Under devisen ”Passion på land och sjö” erbjuder de kvalitetsvarumärken som Honda, Suzuki, GasGas, MV Agusta, AMT, Capelli och Arronet. Och eftersom vi på Falck & Co delar KGK:s passion känns det riktigt kul att få hjälpa till med marknadsföringen.

Ett helt magasin om byggskivor

BOA, som nyligen firade 75 år, är en av Sveriges ledande leverantörer av byggskivor. Det är också ett ovanligt ansvarskännande företag som gärna betonar vikten av miljöhänsyn och hållbarhet i valet av byggskivor.

Läs mer

Välkommen Glaskedjan

Som specialist på kedjeföretag är vi extra glada att hälsa en av de ledande kedjorna i glasbranschen välkomna som kund. Glaskedjan ägs av lokala glasmästare som jobbar med både bilglas och planglas.

Nu förstärker vi det allra viktigaste. Välkommen tillbaka Maria!

Den som har jobbat en tid på reklambyrå vet att produktionsledaren är helt avgörande. En bra produktionsledare är en klippa för kunden, skapar ordning och tydlighet förutom det självklara att jobben produceras enligt plan.

Läs mer