POLAR STÅR FÖR DET FRIA LIVET

Handen på hjärtat: hur kul är det att klippa gräset en gång i veckan, att kitta fönster och måla fasader när du har semester? Finns det inte ett friare liv? På Polar har man alltid legat längst fram i husvagnsbranschen. Och nu omdefinierar man sig till tillverkare av frihet!

Arbetsdagen börjar närma sig sitt slut i världens nordligaste husvagnsfabrik i Dorotea. VD Tony Ekström filosoferar kring det nya marknadskonceptet Född Fri, utvecklat i samarbete med Falck & Co.
–Ju mer inrutat livet blir för oss kontorsmänniskor, desto skönare är det att ta med sig husvagnen och bara dra iväg. Egentligen kan man säga att det är frihet vi tillverkar!

Polar har i år sjösatt ett nytt marknadskoncept, Född Fri. Och det handlar om den unika känsla som campinglivet ger. Känslan av att kunna röra sig fritt och ta dagen som den kommer, att låta alla i familjen bestämma vart man ska. Men i botten är frihetskonceptet större än så.

–Ska man vara fri, så ska man vara fri från problem, resonerar Tony.

–Har du en husvagn så är det viktigt att den alltid fungerar och skyddar dig mot naturens element, och att du får riktigt bra hjälp från återförsäljare och verkstäder. Och det är precis det som vi står för på Polar.

Varje husvagn från Polar är handbyggd av ett antal Mästerbyggare i fabriken. En och samma person ansvarar för hela monteringen av vagnens inredning. Så att allt har bästa möjliga passform och håller även på världens kanske sämsta vägar.

Polar har en lång historia av att vara först i världen med många säkerhets- och komfortuppfinningar i branschen. Och i år har man fortsatt med världens första AR-app för husvagnstillverkare, Polar AR.

 

–Det stämmer. Med hjälp av appen kan du dels gå runt våra vagnar från alla vinklar, men framför allt kan du möta våra Mästerbyggare och våra återförsäljare i små filmer. Du riktar bara din mobil mot vår katalog (eller vår hemsida), så startar filmen, berättar Tony. Ladda gärna ner appen och prova själv.

Ännu en World First från Mästerbyggarnas fabrik i Dorotea. Vad ska komma härnäst?

×

Comments are closed.